Blogs que parlen de l’Institut

Posted: under Anecdotari i records, General.

.

Aqui us deixem un parell de BLOGS que parlen sobre l’aniversari de l’IES Joan Brudieu

Blog de l’Albert Batalla

Blog de Pep Farràs

Comments (0) feb 22 2009

Retrobament amb el passat

Posted: under Anecdotari i records.

Hola,

Vaig estudiar BUP a l’institut durant els anys 1977-1980. Ara soc professora de Formació professional en un IES de la província de Tarragona. L’emprempta que deixen els anys de convivència durant l’adolescència, es difícil d’esborrar. Vaig tenir la sort de compartir durant aquells anys uns companys i companyes, un professorat i un entorn amb activitats acadèmiques i extraescolars, que em van fer gaudir d’imborrables moments per al meu record.

Recordo les classes, i encara em venen al cap el nom de molts professors – el Pedrito, el Rabassa, la Tellez, la Farnés, la Cinta Català…, llavors el director era l’Aramburu, recordo les excursions, cantar a la coral que dirigia el Cagigós, fer teatre amb la M. José Faci, preparar activitats per treure diners pel viatge de final de curs, riure, estudiar i passar unes immillorables estones amb tota la gent de l’IES.

Conservo alguna fotografia, sobretot de l’acte que varem fer per acomiadar en la seva jubilació a l’Elvireta Farràs, i també algun tríptic de l’obra de teatre, així com papers de secretaria (pagament de las “permanencias trimestrales”) i altres documents del meu historial acadèmic.

Els meus records de l’institut formen una part important de la meva vida. Intento traslladar aquesta vivència tant positiva i enriquidora, cada dia de la professió, als meus alumnes, per què en un futur també mantinguin aquests bons records d’adolescència.

.

Coro Luengo Torreblanca

Comments (0) dic 04 2008