Jornada de portes obertes per al 75è aniversari

Etiqueta: Festes i diades, General.

El dissabte 25 d’abril va ser el dia que l’Institut va obrir les seves portes per a mostrar-lo a antic alumnat, antic professorat i antic personal d’administració i serveis; a tota la ciutadania en general. A les 11.00 h hi va haver la benvinguda per part de l’actual director, Xavier Falcó i, a continuació, com a homenatge a dues formacions musicals que han format, i formen, part de la història de l’Institut hi va haver la cantata col·lectiva de dues cançons emblemàtiques: Clavelitos, en honor a la Tuna, dirigida per Lluís Obiols; Gaudeamus igitur, himne universitari, en honor al cor, dirigit per Antoni Cagigós. Tot seguit hi va haver un esmorzar, per després passar a la Sala d’Actes de l’Institut on la formació orquestral Ensemble XXI ens va delectar amb la seva música.

090425 Programa Portes obertes

No hay comentarios

Aún no hay comentarios.

Lo siento, el formulario de comentarios está cerrado en este momento.