Taula rodona sobre l’adolescència

Etiqueta: Conferències i taules rodones, General.

El dilluns 11 de maig a les 20:00 h., a la Sala d’Actes de l’Institut, i coordinat per l’Associació de Pares de l’IES Joan Brudieu, emmarcat en els actes de celebració dels 75 anys de l’Institut, es celebrà la Taula Rodona sobre l’adolescència. Hi participaren dos prestigiosos ponents: Jaume Funes Artiaga, psicòleg, educador i periodista, amb la presentació “L’adolescent, etapa del desenvolupament humà”; i Carina Escolà Gabriel, psicòloga i psicoterapèuta de grup, amb la presentació “L’adolescent dins la família”. Moderà la taula Marta Pujantell, periodista de Ràdio Seu.

Premsa: RàdioSeuFotografiesCartell de la taula

No hay comentarios

Aún no hay comentarios.

Lo siento, el formulario de comentarios está cerrado en este momento.