L’IES Joan Brudieu a la premsa escrita

Etiqueta: General.

Al llarg de tot l’any, les activitats que s’han anat realitzant a l’IES Joan Brudieu per commemorar els 75 anys de la seva creació han anat apareixent a la premsa escrita. En aquests darrers dies de maig ens hem de fer ressò de dos reportatges i de dos articles que parlen del nostre Institut.

En primer lloc, els reportatges. L’un aparegut al diari SEGRE, el 24 de maig, sota el titular de “Festa a l’IES de la Seu“, on es fa un repàs molt succinte de la història del Brudieu. L’altre, aparegut a El Periòdic d’Andorra, el 31 de maig, sota el titular “El bisbe, el ministre i l’institut“, en què intenta fer veure els estrets lligams entre l’IES i Andorra des dels seus mateixos orígens.

0905 SEGRE PdAND Report 75anys

En segon lloc, els articles, els dos a El Periòdic d’Andorra. L’un, aparegut el 5 de maig, i signat per Jordi Porter; i l’altre, aparegut el 30 de maig, i signat per Sol Gasch.

0905 Pd’a Articles Porter Gasch

No hay comentarios

Aún no hay comentarios.

Lo siento, el formulario de comentarios está cerrado en este momento.