Incripcions SOPAR de Cloenda

75 anys Informació sopar

El dissabte 30 de maig celebrarem la Jornada de Cloenda del 75è aniversari de la creació de l’Institut d’Educació Secundària Joan Brudieu. Aquesta Jornada anirà desglossada en dues activitats:

• la primera, a les 18:30 h. Homenatge a les directores i directors de l’Institut en representació de tot el professorat que ha exercit docència a l’Institut i un concert del Cor de Cambra Caterva;
• la segona, a les 21:00 h, Sopar de Cloenda, a l’Hotel El Castell, de Castellciutat.

L’import del Sopar és de 30€ i el pagament s’ha de poder efectuar a partir del codi de barres que trobareu en el document que podreu descarregar en aquesta mateixa pàgina. El termini d’inscripció i de pagament acaba el 18 de maig. Hi ha diverses formes de pagament:

Pagament amb targeta o llibreta de “la Caixa” o de qualsevol altra entitat als caixers automàtics de “La Caixa”. Cal que inseriu la targeta o llibreta, escolliu la tecla “lector de codi de barres” del menú principal, situeu aquest imprès amb el codi de barres encarat al lector i seguiu les instruccions de pagament. aquesta operació està exempta de comissió.

Si NO és possible la lectura del codi de barres, aneu seguint, per ordre, les passes següents: Altres operacions / Pagaments / Pagaments sense codi de barres / Col•legi i matrícules. Arribats en aquest punt podeu triar dues opcions:
— Amb el codi de l’entitat / introduir el codi de l’entitat (0163553) / i seguiu les instruccions de pagament.
— Amb la numeració del codi de barres / introduir el número / i seguiu les instruccions de pagament.

Pagament on-line per la Línia Oberta de “La Caixa”, si sou client de “La Caixa”. Entreu al web www.lacaixa.es, introduïu les claus personals, i aneu seguint, per odre, les passes següents: Comptes / Transferències i traspassos / Pagaments sense conèixer el número de compte destinació / A tercers / Nou pagament / Introduir el codi d’entitat (0163553) / i seguiu les instruccions de pagament.

Us agrairíem que feu extensiva aquesta invitació a tots els companys i companyes, antic professorat i/o antic alumnat de l’Institut, amb els quals manteniu comunicació, per tal que coneguin el desenvolupament d’aquesta Jornada de Cloenda i puguin inscriure’s al Sopar de Cloenda.

Descarregueu-vos el document amb el codi de barres per al pagament